Opinie o firmie

  • positive review  Bardzo polecam!. Pełen profesjonalizm, super film oraz zdjęcia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pracy. Dziękujemy za współpracę!

    Adrian Gierałt Avatar Adrian Gierałt
    12 December 2018

    5 star review  Polecam gorąco Fotohtml, pełen profesjonalizm, świetne ujęcia, Agroturystyka Paradiso jest bardzo zadowolona z efektów! 😉

    Magda Gendera Avatar Magda Gendera
    1 September 2015

    positive review  Dzięki super ekipie fotohtml nasza uroczystość pozostanie z nami dożywotnio, dzięki za super produkcję , wspaniałą atmosfere oraz doradztwo. Ekipa na 102% ,w każdym wymiarze Mega Polecamy

    Marcin Mucha Avatar Marcin Mucha
    23 September 2018
  • 5 star review  Polecam w 100%

    Karolina Klocek Avatar Karolina Klocek
    7 December 2017

    5 star review  profesjonalne podejście do pracy. polecam

    Mariusz Gajecki Avatar Mariusz Gajecki
    3 August 2016

    5 star review  Pełen profesjonalizm, zdjęcia są wysokiej jakości, bardzo miła współpraca. Jak najbardziej polecam 🙂

    Monika Potaczek Avatar Monika Potaczek
    23 November 2014
  • positive review  Zdjęcia jak i film na bardzo wysokim poziomie jesteśmy zadowoleni. Ekipa HTML świetny kontakt i współpraca . Polecam !!! 🙂

    Angelika Lesiak Avatar Angelika Lesiak
    30 December 2018

    5 star review  Dziękujemy bardzo za piękne zdjęcia, profesjonalną obsługę, oraz świetny film z naszego najpiękniejszego dnia ! Gorąco polecamy!!!

    Paulina Zięba Avatar Paulina Zięba
    14 November 2017

    5 star review  Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 May 2016