Opinie o firmie

  • positive review  Dzięki super ekipie fotohtml nasza uroczystość pozostanie z nami dożywotnio, dzięki za super produkcję , wspaniałą atmosfere oraz doradztwo. Ekipa na 102% ,w każdym wymiarze Mega Polecamy

    Marcin Mucha Avatar Marcin Mucha
    23 September 2018

    5 star review  Pełen profesjonalizm, zdjęcia są wysokiej jakości, bardzo miła współpraca. Jak najbardziej polecam 🙂

    Monika Potaczek Avatar Monika Potaczek
    23 November 2014

    positive review  Zdjęcia jak i film na bardzo wysokim poziomie jesteśmy zadowoleni. Ekipa HTML świetny kontakt i współpraca . Polecam !!! 🙂

    Angelika Lesiak Avatar Angelika Lesiak
    30 December 2018
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 May 2016

    5 star review  Polecam w 100%

    Karolina Klocek Avatar Karolina Klocek
    7 December 2017

    5 star review  Świetne ujęcia! Zdjęcia robione są na 6! POLECAM WSZYSTKIM 🙂

    Justyna Kołodziej-Kwiczal Avatar Justyna Kołodziej-Kwiczal
    29 June 2015
  • positive review  Bardzo polecam!. Pełen profesjonalizm, super film oraz zdjęcia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pracy. Dziękujemy za współpracę!

    Adrian Gierałt Avatar Adrian Gierałt
    12 December 2018

    5 star review  Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność, czego chcieć więcej...Polecamy wszystkim bo dzięki wam Magdo i Marcinie mamy pamiątkę ślubną , do której zawsze będziemy wracać z uśmiechem i wzruszeniem dziękujemy Ania i Daniel

    Ania Zawiślak Avatar Ania Zawiślak
    20 September 2015

    5 star review  Polecam gorąco Fotohtml, pełen profesjonalizm, świetne ujęcia, Agroturystyka Paradiso jest bardzo zadowolona z efektów! 😉

    Magda Gendera Avatar Magda Gendera
    1 September 2015