Opinie o firmie

  • 5 star review  profesjonalne podejście do pracy. polecam

    Mariusz Gajecki Avatar Mariusz Gajecki
    3 August 2016

    5 star review  Polecam w 100%

    Karolina Klocek Avatar Karolina Klocek
    7 December 2017

    5 star review  Serdecznie polecamy ekipę Fotohtml! Profesjonalne podejście, a jednocześnie miła współpraca. Również w opinii gości, ekipa Fotohtml nie dawała odczuć obecności kamer podczas zabawy, przez co wychodziły bardzo fajne ujęcia. Film w bardzo wysokiej jakości obrazu i dźwięku. Ujęcia z kilku kamer w kościele i lokalu oraz z drona na zewnątrz pozwoliły stworzyć idealny film. Zdjęcia wysokiej rozdzielczości, uchwycone najważniejsze jak i najzabawniejsze momenty. Podczas sesji bardzo miła atmosfera. Ekipa Fotohtm była gotowa realizować nasze pomysły na sesję, mimo że wiązało się to z wyprawą do lasu o 5 rano. Wybór miejsca na sesję, jej motywu przewodniego, a także konkretnych ujęć nie był narzucony odgórnie, lecz wspólnie wcześniej uzgodniony. Na ostateczny materiał musieliśmy czekać około 3 miesięcy, ale było warto. Żadne ujęcia nie są przypadkowe, wszystko jest idealnie zmontowane i tworzy ciekawą całość, którą bardzo przyjemnie się później ogląda. Z pełną odpowiedzialnością polecamy!

    Damian Wiktorowski Avatar Damian Wiktorowski
    3 January 2018
  • 5 star review  Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność.Bardzo miła atmosfera podczas sesji i pełny profesjonalizm! Polecam!

    Katarzyna Artur Gryboś Avatar Katarzyna Artur Gryboś
    18 October 2015

    positive review  Na początek chcieliśmy bardzo podziękować za pełen profesjonalizm , otwartość na sugestie i prośby , poczucie luzu podczas nagrywania filmu , szczerość , uśmiech, cenne rady, wyrozumiałość, stworzenie miłej atmosfery dla nas jak i dla gości,poświęcenie! ;), bardzo krótki czas oczekiwania na film a przede wszystkim WSPANIAŁY film !!!! Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wszystko i z całego serca polecamy! Kochani nie zastanawiajcie się zbyt długo i skorzystajcie z usług Fotohtml na pewno nie będziecie żałować !!!:)))

    Marta Kołodziejczyk Avatar Marta Kołodziejczyk
    26 June 2019

    positive review  Dzięki super ekipie fotohtml nasza uroczystość pozostanie z nami dożywotnio, dzięki za super produkcję , wspaniałą atmosfere oraz doradztwo. Ekipa na 102% ,w każdym wymiarze Mega Polecamy

    Marcin Mucha Avatar Marcin Mucha
    23 September 2018
  • 5 star review  Pełen profesjonalizm, zdjęcia są wysokiej jakości, bardzo miła współpraca. Jak najbardziej polecam 🙂

    Monika Potaczek Avatar Monika Potaczek
    23 November 2014

    5 star review  Polecam gorąco Fotohtml, pełen profesjonalizm, świetne ujęcia, Agroturystyka Paradiso jest bardzo zadowolona z efektów! 😉

    Magda Gendera Avatar Magda Gendera
    1 September 2015

    5 star review  Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 May 2016