Opinie o firmie

  • 5 star review  Bardzo serdecznie dziękujemy ekipie Fotohtml� jesteśmy bardzo zadowoleni z pięknego filmu, wideoklipu oraz zdjęć� z całą pewnościa polecamy wszystkim, spełnią każde oczekiwania� jeszcze raz DZIĘKUJEMY!! �

    Agnieszka Święs Avatar Agnieszka Święs
    4 September 2017

    5 star review  Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność.Bardzo miła atmosfera podczas sesji i pełny profesjonalizm! Polecam!

    Katarzyna Artur Gryboś Avatar Katarzyna Artur Gryboś
    18 October 2015

    5 star review  Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera i przepiękne zdjęcia <3 jesteśmy zachwyceni, gorąco polecamy! :)

    Ewelina Gajecka Avatar Ewelina Gajecka
    25 July 2016
  • 5 star review  Świetne ujęcia! Zdjęcia robione są na 6! POLECAM WSZYSTKIM 🙂

    Justyna Kołodziej-Kwiczal Avatar Justyna Kołodziej-Kwiczal
    29 June 2015

    positive review  Serdecznie Polecam tego Pana z firmy Fotohtml. Dobrze zainwestowane pieniazki, wsaniale I bardzo profesjonalna zdiecia I filmy z naszej imprezy. Dziekuje I zycze sukcesow w dalszej dzialalnosci. Naprawde warto sami spojrzcie na zdiecia.

    Paweł Ziernicki Avatar Paweł Ziernicki
    5 May 2019

    5 star review  Dziękujemy bardzo za piękne zdjęcia, profesjonalną obsługę, oraz świetny film z naszego najpiękniejszego dnia ! Gorąco polecamy!!!

    Paulina Zięba Avatar Paulina Zięba
    14 November 2017
  • 5 star review  Serdecznie polecamy ekipę Fotohtml! Profesjonalne podejście, a jednocześnie miła współpraca. Również w opinii gości, ekipa Fotohtml nie dawała odczuć obecności kamer podczas zabawy, przez co wychodziły bardzo fajne ujęcia. Film w bardzo wysokiej jakości obrazu i dźwięku. Ujęcia z kilku kamer w kościele i lokalu oraz z drona na zewnątrz pozwoliły stworzyć idealny film. Zdjęcia wysokiej rozdzielczości, uchwycone najważniejsze jak i najzabawniejsze momenty. Podczas sesji bardzo miła atmosfera. Ekipa Fotohtm była gotowa realizować nasze pomysły na sesję, mimo że wiązało się to z wyprawą do lasu o 5 rano. Wybór miejsca na sesję, jej motywu przewodniego, a także konkretnych ujęć nie był narzucony odgórnie, lecz wspólnie wcześniej uzgodniony. Na ostateczny materiał musieliśmy czekać około 3 miesięcy, ale było warto. Żadne ujęcia nie są przypadkowe, wszystko jest idealnie zmontowane i tworzy ciekawą całość, którą bardzo przyjemnie się później ogląda. Z pełną odpowiedzialnością polecamy!

    Damian Wiktorowski Avatar Damian Wiktorowski
    3 January 2018

    positive review  Zdjęcia jak i film na bardzo wysokim poziomie jesteśmy zadowoleni. Ekipa HTML świetny kontakt i współpraca . Polecam !!! 🙂

    Angelika Lesiak Avatar Angelika Lesiak
    30 December 2018

    5 star review  Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 May 2016