Opinie o firmie

  • 5 star review  Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera i przepiękne zdjęcia <3 jesteśmy zachwyceni, gorąco polecamy! :)

    Ewelina Gajecka Avatar Ewelina Gajecka
    25 July 2016

    5 star review  Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 May 2016

    positive review  Bardzo polecam!. Pełen profesjonalizm, super film oraz zdjęcia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pracy. Dziękujemy za współpracę!

    Adrian Gierałt Avatar Adrian Gierałt
    12 December 2018
  • positive review  Na początek chcieliśmy bardzo podziękować za pełen profesjonalizm , otwartość na sugestie i prośby , poczucie luzu podczas nagrywania filmu , szczerość , uśmiech, cenne rady, wyrozumiałość, stworzenie miłej atmosfery dla nas jak i dla gości,poświęcenie! ;), bardzo krótki czas oczekiwania na film a przede wszystkim WSPANIAŁY film !!!! Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wszystko i z całego serca polecamy! Kochani nie zastanawiajcie się zbyt długo i skorzystajcie z usług Fotohtml na pewno nie będziecie żałować !!!:)))

    Marta Kołodziejczyk Avatar Marta Kołodziejczyk
    26 June 2019

    5 star review  Świetne ujęcia! Zdjęcia robione są na 6! POLECAM WSZYSTKIM 🙂

    Justyna Kołodziej-Kwiczal Avatar Justyna Kołodziej-Kwiczal
    29 June 2015

    positive review  Serdecznie Polecam tego Pana z firmy Fotohtml. Dobrze zainwestowane pieniazki, wsaniale I bardzo profesjonalna zdiecia I filmy z naszej imprezy. Dziekuje I zycze sukcesow w dalszej dzialalnosci. Naprawde warto sami spojrzcie na zdiecia.

    Paweł Ziernicki Avatar Paweł Ziernicki
    5 May 2019
  • positive review  Dzięki super ekipie fotohtml nasza uroczystość pozostanie z nami dożywotnio, dzięki za super produkcję , wspaniałą atmosfere oraz doradztwo. Ekipa na 102% ,w każdym wymiarze Mega Polecamy

    Marcin Mucha Avatar Marcin Mucha
    23 September 2018

    5 star review  Świetni ludzie, genialne podejście do klienta i oczywiście pełen profesjonalizm 🙂 POLECAM SERDECZNIE 😉 😀

    Marta Gucwa Avatar Marta Gucwa
    15 August 2016

    5 star review  Pełen profesjonalizm, zdjęcia są wysokiej jakości, bardzo miła współpraca. Jak najbardziej polecam 🙂

    Monika Potaczek Avatar Monika Potaczek
    23 November 2014